Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Το 2ο Corfu Rock Festival από 16 έως 18 Ιουλίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Τέχνες
Κείμενο: administrator
Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010 17:47

alt

Ένα καλοκαιρινό 3ήμερο δυνατής ροκ εμπειρίας παρουσιάζει φέτος το Corfu Rock Festival, που ανοίγει τις αυλαίες του την Παρασκευή 16 Ιουλίου έως την Κυριακή 18 Ιουλίου, στο πλαίσιο των Ionian Concerts 2010, στις Αλυκές Ποταμού (Αγία Αικατερίνη), με την υποστήριξη του Δήμου Κερκυραίων. Πρόκειται για το απόλυτο ροκ τριήμερο στην καρδιά του καλοκαιριού, με συμμετοχή περισσότερων από 20 καλλιτεχνών.
Φέτος είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσης, και το stage αναμένεται να φιλοξενήσει σημαντικούς έλληνες αλλά και ξένους καλλιτέχνες. Την αυλαία του Rock Festival Stage θα ανοίξουν οι Greig Walker. Νωρίτερα, οι Rosebleed θα εκτελέσουν ένα rock session, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν.
Δυνατά Rock Vibes θα φιλοξενηθούν και τις τρεις ημέρες! 3 Κι ο Κούκος- Νίκος Μίχας, Gakis & The Troublemakers, οι εκρηκτικοί Phasereverse, οι δαιδαλώδεις D7, οι μυθικοί Elusion, τα αστέρια της χρονιάς που άνοιξαν τη συναυλία των Scorpions, Blues People Unlimited, ο απρόβλεπτος Σταύρος Μιχαλακάκος και βεβαίως οι συγκλονιστικοί Μπλε.
Παράλληλα, την αυλαία θα ανοίγουν κάθε μέρα οι μπάντες που θα επιλεχθούν κατά τη διάρκεια του Mini Fest που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου στην Πλατεία Σαρόκο.
Οι πόρτες θα ανοίγουν στις 18:00 κάθε μέρα, όπου θα ακούγονται οι πρώτες μουσικές νότες από dj sets και τοπικές μπάντες,που έχουν γράψει ιστορία. Γι' αυτό....σπεύσατε!
Για φέτος, το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010
SEDIMENT BRUISE- ROSEBLEED- GREIG WALKER- ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ (νικητής Xfactor)

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010
3 Κι ο Κούκος- ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΣ- GAKIS & The Troublemakers- PHASEREVERSE

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ
D7- BLUES PEOPLE UNLIMITED- support opening band SCORPIONS- ELUSION- ΜΠΛΕ


Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει από το Δημοτικό θέατρο.

Εισιτήρια:
Τιμή ενιαίου εισιτηρίου: €10
Τιμή ειδικού εισιτηρίου: €8
Τιμή ενιαίου εισιτηρίου τριημέρου: €20

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Νίκο Φαϊτά στο 697 3 78 33 २२


http://www.corfupress.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου