Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

“Κληρώνει” για Γάσπαρο και Σπύρου;

http://www.imerazante.gr

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 27 Ιουλίου 2010
Συντάκτης: Ο παραπολιτικός
Θεματική κατηγορία: ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Σε πυρετώδεις ρυθμούς βρίσκεται η ΝΔ εν όψει των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς η τράπουλα των υποψηφιοτήτων μοιράζεται αυτές τις μέρες, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει και οι σχετικές διαδικασίες.
Πονοκέφαλο αρχίζει και δημιουργεί στους ιθύνοντες της τοπικής Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας η επιλογή των προσώπων που θα ηγηθούν στο δημοτικό ψηφοδέλτιο καθώς και εκείνα του αντιπεριφερειάρχη ή ακόμη και η πιθανότητα του να είναι ζακυνθινός ο περιφερειάρχης… Πρόβλημα δημιουργούν και οι όποιες διαρροές για πρόσωπα και υπόγειες συμφωνίες γεγονός που αποδεικνύει ότι η εικόνα που έχει το κόμμα στο νομό μας δεν είναι και η καλύτερη.
Εν τω μεταξύ, μαίνεται ο εσωκομματικός πόλεμος και τα πισώπλατα “μαχαιρώματα” μεταξύ των στελεχών για τα αυτοδιοικητικά χρίσματα, παρά το γεγονός ότι ο Σαμαράς δεν έχει ακόμα δώσει το πράσινο φως για να ανακοινωθούν χρίσματα… και προφανώς αυτός είναι ο λόγος που τα σενάρια δίνουν και παίρνουν μιας και δεν καταφέρει ένας κομματικός μηχανισμός να θέσει σε σχετικό έλεγχο αυτό το κύμα των υποψηφιοτήτων.
Σενάριο 1ο: Τι σηματοδοτεί η κάθοδος του νομάρχη Διονύση Γάσπαρου ως περιφερειάρχης και του Διονύση Μυλωνά ως δημάρχου;
Σενάριο 2ο: Η επιλογή Σπύρου ως Περιφερειάρχη με αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καποδίστρια και δήμαρχο Νιόνιο Μυλωνά θα βοηθήσει τη ΝΔ;
Σενάριο 3ο: Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΝΔ αποφάσισε πως η νίκη είναι δεδομένη με περιφερειάρχη Σπύρου και δήμαρχο Γάσπαρο… και μάλιστα είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση τους!!!
Τελικά μπορεί ή όχι να είναι υποψήφιος ο νομάρχης; Το όνομα του παίζει δυνατά στα αθηναϊκά και τοπικά ΜΜΕ αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι απάλλαξε το νησί μας από τον κ. Γάσπαρο. Πως θα συνεργαστεί με το Σπύρου από τη στιγμή που τον κατηγορεί πως απο κοινού με τους Πουλημένο και Παρίση οργανώνουν υπόγειες διαδρομές και “συμμαχίες”;
Ποια η τακτική Φόρτε από εδώ και στο εξής μιας και τέθηκε εκτός παιχνιδιού συνεργασίας με τη ΝΔ; Ο Νομάρχης της Κέρκυρας τι θα κάνει τώρα; Εαν ο Σαμαράς στήριζε το αυτοδιοικητικό -όχι κομματικό- ψηφοδέλτιο Φόρτε θα συμπορευόταν. Τώρα που ο λέοντας της Ζακύνθου επιθυμεί το χρίσμα τι θα πράξει ο Στέφανος; Ες αυριο τα σπουδέα, πατριώτες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου